O podjetju

Naša nepremičninska družba posreduje v prometu poslovnih in zasebnih nepremičnin v Sloveniji in Hrvaški. Nepremičninska družba je član slovenskega nepremičninskega združenja FIABCI.

Naši strokovnjaki so strokovno usposobljeni in podkovani za prodajo vaše nepremičnine.

Nepremičninska družba v Ljubljani je prisotna na Slovenskem nepremičninskem trgu že 16 leto. V medijskih krogih smo prispevali veliko strokovnih člankov glede poslovanja in trenutnih razmer na nepremičninskih trgih v Sloveniji in Hrvaški. Kot partner skupine Nepremičnine SLO+CRO vam omogočamo vidnost vaše ponudbe v celi Sloveniji in hitrejšo možnost prodaje s kvalitetnimi neprmeičninskim partnerji znotraj skupine. Zelo aktivno smo mednarodn povezani s profesionalnimi in referenčnimi nepremičninskimi družbami iz Hrvaške in Srbije in svojim naročiteljem lahko izberemo primernega referenčnega partnerja za te trge. Nepremičninska družba je ena izmed prvih družb katera se je začela profesionalno ukvarjati in tržiti hrvaško nepremičninsko tržišče slovenskim potencialnim kupcem. Lastnikom nepremičnin smo podaljšana roka pri iskanju strateških slovenskih kupcev za to tržišče.  

Prednosti sodelovanja:
-  vidnost
-  preglednost
-  zaupanje in profesionalnost
- korektnost do svojih naročiteljev
- naročite storitev pri nas in 12 nepremičninskih družb bo znotraj skupine Nepremičnine SLO+CRO na celem področju Slovenije lahko prodajalo vašo nepremičnino. Unikatna storitev in popolno zaupanje.

V skladu s našimi splošnimi pogoji poslovanja nudimo strankam celovito in predvsem varno nepremičninsko posredovanje.

Veselimo se sodelovanja z vami.

Jože Podgoršek

 

 

Prijava na novice s spletne strani