Hiša vrstna Južna Primorska, Koper/Capodistria, Cena: 279.000 €

hiša vrstna

IZJEMNA PRILOŽNOST...

Ena hiša, dve enoti, dva naslova. Stanovanje in poslovni prostor - vsak v svoji ulici. Boljše si ne bi mogli želeti. Bivanje in posel - vse na enem mestu.

Vrstna hiša v treh etažah v centru Kopra, po podatkih GURS v skupni izmeri 111,60 m2 obsega stanovanje, poslovni prostor in shrambo. Rdeča nit hiše je stopnišče, ki povezuje stanovanjski del s poslovnim prostorom in shrambo.

Stanovanje 80,80 m2 (po podatkih GURS) se razteza v treh etažah. Vhod v stanovanje je v mirni ulici, v medetaži in služi kot predprostor. V prvem nadstropju se nahajajo kuhinja z jedilnico, dnevni prostor in kopalnica. V drugem nadstorpju sta dve spalnici in balkon (6 m2). Stvari, ki jih ne uporabljamo vsakodnevno lahko odložimo na podstrešje. 

Poslovni prostor, po podatkih GURS velik 30,80 m2 po načrtu pa 26,00 m2, ima vhod na bolj pretočni ulici. Nahaja se v pritličju in ima urejene sanitarije. 

Shramba, ki se tudi nahaja v pritličju, ima lasten vhod ob poslovnem prostoru in povezuje stanovanjski del s poslovnim prostorom, da ni treba naokoli. Idealna je za spravilo koles, lahko služi tudi za spravilo drv..

Poslovni prostor in shramba imata visok strop.

Fasada in streha sta bili obnovljeni leta 1994. Stanovanje je opremljeno z vsemi priključki (voda, elektrika, internet,...).

Ločeni števci za elektriko (za stanovanje in poslovni prostor), za vodo je v poslovnem prostoru odštevalni števec.

Večina prostorov je obrnjenih na sončni jug, od koder se ponuja lep odprt pogled na Semedelo, z balkona se vidi tudi mandrač in delček morja.

Prisrčno vabljeni na ogled!

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
HiskaPH1574245936563JO
vrsta objekta:
hiša
tip:
vrstna
država:
Slovenija
lokacija:
Južna Primorska, Koper/Capodistria
leto izgradnje:
1880
leto prenove:
1994
nadstropje:
P+1+2
velikost:
111,60 m²
parcela:
56,00 m²
oprema:
klima, telefon, kabelska televizija, kabelski internet
ostalo:
balkon, shramba

kontakt:

Jana Opsenica

nepremičninska posrednica

M: 041863360

hiskaabc.istra@gmail.com