stanovanje dvosobno

Ljubljana, Bežigrad, Slovenija

Osnovni podatki

vrsta objekta: stanovanje
Cena: 360.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 2000
tip: dvosobno
regija: Ljubljana
velikost: 304,00 m²
področje: Bežigrad
šifra oglasa: PS00006SM
lokacija: Črnuče
nadstropje: 4.

opis

V 4. nadstropju 6 etažne stanovanjske stavbe ( K+P+4 ) v Črnučah se prodaja svetlo, nad standardno dvosobno, edino stanovanje v nadstropju – penthouse z odprtim pogledom na Ljubljanski grad in Alpe ter zeleni pas vodo varstvenega območja .
Stanovanje neto tlorisne površine 299,40 m2 ( uporabna površina 100 m2, pokrita terasa 79,40 m2, nepokrita terasa 122,00 m2, klet ….? ) obsega pred prostor, veliko kuhinjo z jedilnico (izhod na teraso - J lega), dnevno sobo (izhod na teraso - j in Z lega), spalnico (izhod na teraso - Z in S lega) in kopalnico ( tuš in kad ) ter shrambo v kleti.

V času gradnje je bilo v stanovanje dodatno vgrajena zunanja stenska ( 15 cm ) in notranja talna ( 16 cm ) zvočna izolacija. Prav tako so bile postavljene opečne pregradne stene namesto montažnih. Za boljše ogrevanje stanovanja so bili vgrajeni talni konvektorji in dodatni radiatorji. ter vgrajena kvalitetna okna proizvajalca Internorm ( koeficient 0,7 ). Stanovanje je opremljeno s kvalitetnim pohištvom izdelanim po meri.
Klimatiziranemu stanovanju pripada 79,40 m2 pokrite terase ter 120 m2 odprte terase s katere sega odprt pogled na Ljubljanksi grad in Alpe ter zeleni pas.
Bodočemu lastniku stanovanja je zagotovljeno parkiranje dveh osebnih avtomobilov na dveh zunanjih nepokritih parkirnih mest zavarovanih z zapornico.
Stanovanje je primerno za stranke z izbranim okusom, ki si želijo bivati svetlem in tihem stanovanju z veliko teraso od koder seže odprt pogled po bližnji in daljni okolici.
Energetska izkaznica je v izdelavi.

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate za posredovanje pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine na info@hiskaabc.si

360.000 €

Pošlji povpraševanje

Mogoče vas tudi zanima

stanovanje dvosobno

Primorsko-goranska žup., Opatija
190.000 €

hiša samostojna

Zadarska županija, Pag, Hrvaška
825.000 €
Prijava na novice s spletne strani