zemljišče stanovanjsko

Gorenjska, Tržič, Slovenija

Osnovni podatki

vrsta objekta: zemljišče
Cena: 60.000 €
transakcija: prodaja
tip: stanovanjsko
regija: Gorenjska
velikost: 581,00 m²
področje: Tržič
šifra oglasa: PZ157424588SM
lokacija: Potarje

opis

V ledeniško preoblikovani dolini potoka Lomščice obdani z gorami, v naselju Potarje krajevne skupnosti Lom pod Storžičem prodamo katastrsko urejeno in zazidljivo parcelo velikosti 581m2.

Parcela se nahaja območju stavbnih zemljišč, rahlo v naklonu, na mirni, sončni lokaciji z lepim razgledom na okoliške vrhove.

Dostop do parcele je urejene po občinski asfaltirani cesti in po dovozni makadamski poti z vpisano služnostno pravica dostopa v zemljiško knjigo.

Za parcelo je pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje za gradnjo počitniške hišice dimenzij 8,50 m2 x 5,85 m2, vzporedno z dostopno cesto. Etažnost: klet, pritličje, mansarda (K+P+M, kjer bo na zahodni strani objekta vhod v nivoju kleti.

 Objekt bo masivne izvedbe. Temelji bodo pasovni, armiranobetonski. Klet bo iz litega betona, pritlični in mansardni zidovi bodo iz modularne opeke d= 20cm.Predelni zidovi bodo delno iz plino betona, deloma iz mavčnih plošč. Plošči nad kletjo in pritličjem bosta armiranobetonski.

Objekt bo priključen na distribucijsko omrežje transformacijske postaje Potarje in na lokalno javno vodovodno omrežje Lom. Fekalne vode objekta bodo vodene v malo biološko čistilno napravo ob objektu. Prečiščene in meteorne vode bodo speljane preko peskolovov v ponikovalnici ob objektu.

Objekt bo ogrevan centralno z leseno biomaso (drva, sekanci ). Kotlovnica in drvarnica bosta locirani v kleti. Poleg centralnega ogrevanja bo v dnevnem prostoru tudi kamin na drva.

Dovoz do objekta bo tlakovan ali asfaltiran. Širina dostopa do objekta bo 4,5m. Parkirna mesta ob objektu bodo namenjena najmanj dvema osebnima avtomobiloma.

Parcela za gradnjo je bila poraščena z gozdom. Po izgradnji objekta bo neposredna okolica objekta tlakovana s ploščami, ob južni fasadi bodo položene stopničasto po terenu. Ostala parcela bo zasajena z avtohtonim zelenjem ( grmičevje, drevesa ) in bo prehajal v avtohtoni gozd.

V bližini sta priključka za elektriko in vodovod, služnostna pravica za izgradnjo vodov je vpisana v zemljiško knjigo.

Prodajalec je pripravljen takoj znižati prodajno ceno za znesek komunalnega prispevka v višini 3.342,80 eur, v primeru če že izdelani projekt za gradnjo z gradbenim dovoljenjem ne ustreza kupcu.

Kupec poleg kupnine prodajalcu pokrije   del stroškov prodaje v višini 2%  od pogodbene prodajne cene.

Prav tako Vas vabimo, da nas kontaktirate za posredovanje pri prodaji ali oddaji vaše nepremičnine na info@hiskaabc.si

60.000 €

Pošlji povpraševanje

Mogoče vas tudi zanima

poslovni prostor gostinski lokal

Gorenjska, Tržič
1.000.000 €
Prijava na novice s spletne strani