stanovanje dvosobno

Ljubljana, Center

Osnovni podatki

vrsta objekta: stanovanje
Cena: 600.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 2021
tip: dvosobno
regija: Ljubljana
velikost: 68,00 m²
področje: Center
šifra oglasa: HiskaPS140JO
lokacija: Center

opis

Spoštovani,

Nedaleč od zgodovinskega središča Ljubljane se razvija luksuzen stanovanjski objekt PALAIS Schellenburg.

Elegantna, svetla zgradba s harmonično dovršeno fasado in velikimi okni na novo določa kvaliteto življenja in udobje bivanja v Ljubljani.

Palais Schellenburg je del kompleksa dveh zgradb imenovanih Palais in Villa. V osmih etažah umeščena raznolika stanovanja nudijo prostornost in omogočajo udobnost življenja po vaših merilih.

Legi zgradbi Palais in Villa Schellenburg ne bi mogli biti lepši: med starim mestnim jedrom in parkom Tivoli, na poti mimo Narodne galerije, Ljubljanske opere, Prirodoslovnega muzeja in tujih veleposlaništev. V neposredni bližini so številne restavracije, trgovine, butiki, banke in pomembne prometne povezave. Lokacija, ki je ni moč drugače opisati kot privilegirano.

Villi je na voljo še 8 ekskluzivnih stanovanjskih enot:

  • 3 enote v pritličju; atrijska stanovanja; najmanjše 119m2 (bivalne površine)
  • 2 enoti v 1. nadstropju; velikost 160m2 (bivalne površine)
  • 1 enota v 2. nadstropju; velikost 160m2 (bivalne površine)
  • 1 enota v 3. nadstropju; velikost 160m2 (bivalne površine)
  • 1 enota v 4. nadstropju; velikost 225m2 (bivalne površine)

Palais je na voljo še 78 stanovanj različnih velikost od 68m2 (bivalne površine) do 333m2 (bivalne površine) v različnih nadstropjih.

Možnost nakupa parkirnega mesta ali dveh v kleti pod objektom.

Cena narašča z višino nadstropja. Najnižja cena stanovanja (68m2 bivalne površine), s shrambo, dvema parkirnima mestoma in davkom se prične pri cca. 600.000 €.

Projekt Schellenburg nosi ime po Jakobu pl. Schellenburgu, največjem mecenu mesta Ljubljane, financerju deželnih stanov dežele Kranjske, graditelju Uršulinskega samostana in cerkve. Jakob pl. Schellenburg je s tem omogočil ustanovitev prve dekliške šole v Ljubljani in za več kot 170 let edine šole za deklice na Kranjskem.

Poleg odlične lokacije se projekt lahko pohvali z veliko parkovnimi površinami, 24 urno recepcijo (concierge service) umeščeno v reprezentativno avlo, stalno zaposlenega vrtnarja, video nadzor objekta, visoke višine etaž, ki merijo od 283 cm do 355 cm, velike tlorisne površine bivalnih prostorov, direktni dostop od parkirnih mest do stanovanj ter dodatna dvigala za kolesa.

Stanovanja se prodajajo delno opremljeno. V stanovanju bo že montirana osnovna razsvetljava in na zunanji strani oken bodo montirani screen roloji (zip sistem). Okna so trislojna (na zunanji strani ALU in notranji les), proizvajalca Internorm s 30 letno garancijo. Iz vnaprej pripravljenega kataloga si boste lahko izbrali parket in keramiko. V kopalnici in sanitarnih prostorih bo nameščena sanitarna oprema (WC školjka, kad, tuš, umivalnik …).

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na email: jana.opsenica@kwslovenia.com

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

600.000 €

Pošlji povpraševanje

Mogoče vas tudi zanima

stanovanje trisobno

Ljubljana, Bežigrad
260.000 €

stanovanje trisobno

Ljubljana, Šiška, Slovenija
330.000 €
Prijava na novice s spletne strani