zemljišče zazidljivo

Južna Primorska, Izola/Isola, Slovenija

Osnovni podatki

vrsta objekta: zemljišče
Cena: 800.000 €
transakcija: prodaja
tip: zazidljivo
regija: Južna Primorska
velikost: 8.193,00 m²
področje: Izola/Isola
šifra oglasa: HiskaPZZ135JO
lokacija: Šared

opis

PRILOŽNOST za LJUBITELJE NARAVE in za INVESTITORJE!

Bi se radi zbujali in odhajali spat s pogledom na morje, uživali na vrtu in občudovali sončne zahode? Potem je Šared nad Izolo pravi naslov.

Šared je bil vedno zanimiv, dolga leta so ga naseljevali domačini predvsem iz izolske občine, zdaj pa doživlja nov razcvet in postaja vse bolj priljubljena destinacija tudi za nedomačine, ki bi si radi ustvarili dom na slovenski obali, vendar izven urbanih mest.

Od Šareda do centra Izole vas loči cca 4 km. Za prevoz otrok v šolo je poskrbljeno. Šolski avtobus že dolga leta vozi v Korte, kjer je podružnica osnovne šole do vključno 4. razreda, od 5. razreda dalje pa se otroci vozijo v Izolo. Šared ima poleg gostinske ponudbe tudi odprto in ograjeno športno igrišče, ki domačinom omogoča različne športne aktivnosti in organizirane športne prireditve. Za ljubitelje domačih dobrot (hrane in vina), kulturne dediščine in konj skrbi znana in uveljavljena kmetija.

Parcela, ki vam jo tokrat predstavljamo, se nahaja v spodnjem delu vasi. Ima sončno lego ter lep, odprt pogled na morje, Izolo, italijansko obalo, Triglav in Dolomite. Drži se obstoječega naselja, zato je v bližini tudi vsa infrastruktura.

Priklop na vodovod in elektriko je 20-30 m od parcele. V prihodnjem letu je predvidena začetna faza ureditve odvodnjavanja in postavitve elektro-transformatorja v zemljo.

Velikost parcele je 8.193 m2. Od tega je namenske rabe 2.130 m2 stanovanjske površine in  6.063 m2 gozdne površine. Parcela je terasasta in očiščena.

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo.

800.000 €

Pošlji povpraševanje

Mogoče vas tudi zanima

hiša samostojna

Južna Primorska, Piran/Pirano, Slovenija
1.470.000 €

stanovanje dvosobno

Južna Primorska, Piran/Pirano, Slovenija
190.000 €
Prijava na novice s spletne strani