stanovanje trisobno

Ljubljana, Šiška, Slovenija

Osnovni podatki

vrsta objekta: stanovanje
Cena: 280.000 €
transakcija: prodaja
leto izgradnje: 1977
tip: trisobno
regija: Ljubljana
velikost: 79,30 m²
področje: Šiška
šifra oglasa: HiskaPS138JO
lokacija: Dravlje
nadstropje: 4.
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

opis

Prostorno 3-sobno stanovanje z garažnim boksom. Eksluzivna ponudba! KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE.

Iščete večje stanovanje z garažnim boksom v zelenem predelu Ljubljane? Predstavljamo vam svetlo, prostorno 3-sobno stanovanje v Kunaverjevi ulici, Dravlje, Ljubljana-Šiška. 

Stanovanje se nahaja na lepi lokaciji, ki je v bližini AC obroča, vendar na mirni lokaciji. Stanovanje ima razgled na Šmarno goro, do katere je cca 10 min vožnje, in bližnje hribe. Poleg Šmarne gore je v okolici kar nekaj pohodniških poti. Severo-zahodno: Toško čelo steza, Gradišče pri Šentvidu, Klop'ca, na južni strani pa Krajinski park Tivoli Rožnik.

Neto velikost stanovanja je 79,30 m2, od katerega je uporabne površine 71,30 m2 + balkon 5,00 m2 + klet 3,00 m2. Lastnik stanovanja ima v izkljućni rabi tudi zidan, ograjen in zaklenjen garažni boks 5,00 m2, ki se nahaja v garaži v kleti. Lastnik ima s souporabi skupne prostore, kot so kolesarnica, sušilnica,...

Stanovanje ponuja veliko rešitev ureditve prostora prilagojenih lastnim potrebam in okusu različnih tipov uporabnikov za lastno bivanje ali za investicijo z oddajanjem v najem.

Njegova trenutna zasnova omogoča ločeno bivanje dvema družinama. V njem si lahko ustvari udoben dom veččlanska družina, lahko pa nudi ločeno bivanje več posameznikom (študentom).

Stanovanje tvorijo trije sklopi:

- bivalni del - na desni strani - tvorijo velik dnevni prostor z izhodom na zastekljen balkon, kuhinja ter večja jedilnica - usmerjeni na jug-jugovzhod proti centru mesta,

- spalni del - na levi strani - tvorijo dve sobi, večja soba se uporablja kot spalnica, manjša soba se uporablja kot dnevni prostor s čajno kuhinjo - usmerjeni na sever-severozahod proti Gorenjski,

- servisni del - v sredini - tvorijo hodnik, ki poteka prečno na vhodna vrata ter kopalnica s tuš kabino in wc, ločen wc z umivalnikom in ločena tuš kabina.

Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju v 10-nadstropnem bloku z dvigalom. Blok je bil zgrajen leta 1977, streha je bila obnovljena leta 1997, fasada je bila obnovljena leta 2006. Blok ima pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje.

Stanovanje je bilo obnovljeno leta 2004 - radiatorji, pvc okna, zasteklitev lože. Leta 2015 je bila izvedena ureditev čajne kuhinje v manjši sobi.

Stanovanje je opremljeno z vsemi priključki (elektrika, voda, TV, internet (operaterji Telemach, T-2, Telekom). Ogrevanje prostorov in vode je na mestni plin, v jedilnici je vgrajena tudi klimatska naprava.

Stanovanje se ponaša z energetskim razredom C.

V neposredni bližini se nahaja celotna infrastruktura, potrebna za udobno in sproščeno bivanje:

- zdravstvene storitve - zobozdravstvene ambulante, lekarne,

- gostinska ponudba - restavracije, gostinski lokali,

- vzgojno-izobraževalne ustanove - OŠ Miška Kranjca in Vrtec Mojca (1 minuta hoje)

- trgovine - Mercator (1 minuta hoje) in nakupovalni center Aleja (5 minut hoje) 

- transport - lokalni potniški promet in minuta vožnje do severne obvoznice.

Stanovanje krasijo nizki obratovalni stroški, ki znašajo v kurilni sezoni cca 200,00 EUR (upravnik, ogrevanje, odvoz smeti, voda), v poletni sezoni znašajo cca 150,00 EUR. Rezervni sklad znaša cca 50,00 EUR

 

Priporočamo ogled. Vabljeni!

280.000 €

Pošlji povpraševanje

Mogoče vas tudi zanima

stanovanje štirisobno

Ljubljana, Ljubljana center, Slovenija
1.480.000 €

stanovanje štirisobno

Ljubljana, Ljubljana center, Slovenija
2.147.709 €
Prijava na novice s spletne strani